Huisregels & Algemene voorwaarden

Huisregels & Algemene voorwaarden WELLNESS Domaine ALLARD

 1. Het Wellness Paviljoen, de suite en badkamer zijn volledig rookvrij. 
 2. Het is verplicht gebruik te maken van handdoeken in onze droge sauna, zoutgrot en stoombad.
 3. Bij een overnachting alsook bij een 3 uur arrangement kunnen de sauna, jacuzzi en zoutgrot voor 3 uur gebruikt worden.
 4. De stoomcabine wordt voor één uur aangeboden enkel bij arrangementen vanaf 4 uur alsook bij een Wellness overnachting.
 5. Badslippers zijn verplicht en worden u kosteloos aangeboden bij aankomst.
 6. Het is niet toegestaan producten toe te voegen aan het zwembad, de jacuzzi of de sauna.
 7. Ten allen tijde dient de rust in het Domaine ALLARD gerespecteerd te worden. Na 22u00 uur wordt extra stilte aan het zwembad/buitengedeelte gerespecteerd.
 8. Eigen drank en eten zijn niet toegestaan.
 9. Het buitenzwembad wordt verwarmd van midden april tot begin oktober.
 10. Het is verboden breekbare glazen mee te nemen in het Wellness paviljoen.
 11. Het is verboden om drank te gebruiken in onze sauna of stoomcabine.
 12. Instellingen van de apparatuur worden door de klant niet gewijzigd.
 13. Huisdieren worden niet toegelaten.
 14. Voor het in gebruik nemen van onze saunacomplex dient u eerst een douche te nemen.
 15. Ook na elk bezoek aan de droge sauna, de infraroodcabine of het stoombad dient u eerst een douche te nemen alvorens u in de spa of het zwembad gaat.
 16. Het is verboden te duiken in het zwembad.
 17. Wellness Domaine ALLARD kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex en zal dus ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Wellness Domaine ALLARD zal ook niet verplicht zijn een schadevergoeding te betalen.
 18. Bij schade, aangebracht aan de door u gehuurde ruimte, bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden en indien de Wellness gesloten moet worden ten gevolge van de door u aangebrachte schade zal er een schadevergoeding gevorderd worden gelijk aan de potentiële gederfde inkomsten voor de periode van de sluiting.
 19. Bij elke reservatie dient er een voorschot van € 100 betaald te worden door middel van overschrijving op rekeningnummer: BE81 3350 0670 0524 of via Strype of Payconiq bij reservatie.
 20. Elke annulatie moet per e-mail gebeuren. Ook wanneer u telefonisch annuleert moet deze nog per e-mail bevestigd worden.
 21. Indien u uw wellness arrangement zonder overnachting wenst te annuleren kan dit kosteloos tot 72 uren voor uw reservatiedatum. 
 22. Indien u uw wellness arrangement met overnachting wenst te annuleren kan dit kosteloos tot 7 dagen voor uw reservatiedatum. 
 23. Bij een niet tijdige en niet schriftelijke annulering is het totale bedrag verschuldigd alsook bij het niet opdagen op u afspraak.
 24. Bij niet betaling van deze bedragen - uiterlijk 24 uur na annulatie / niet opdagen - zal er een nalatigheidsintrest gevorderd worden van 10% op het totaalbedrag (per jaar) en een schadevergoeding van 10% op het totaalbedrag, met een minimum van € 125,00 ter dekking van de invorderingskosten.
 25. In geval van betwisting zijn uitsluitend de Rechtbanken van Hasselt, België bevoegd.
 26. IEDEREEN DIE EEN RESERVATIE BOEKT BIJ WELLNESS DOMAINE ALLARD VERKLAART ZICH AUTOMATISCH AKKOORD MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN EN HUISREGELS.

Wij wensen u een aangenaam verblijf op het Domaine Wellness ALLARD.